Kompetansedager i Cloudworks

Kompetansedager i Cloudworks

Rundt tre ganger i året samles alle i selskapet, på tvers av landegrenser, for å gjennomføre kompetansedager fylt med ny kunnskap, teamarbeid og moro. 

Kompetansedagene i Cloudworks er en tradisjon vi har mye glede av. Hele teamet samles fra Sverige, Danmark og Norge for en dag med faglig påfyll på agendaen, og ikke minst for å ha det gøy og bli enda bedre kjent.

En av kompetansedagene er ofte i forbindelse med vår årlige firmatur. Tidligere har destinasjoner som Romania, London, København og Kristiansand vært rammen for noen spennende og unike dager, der vi har fordypet oss i interessante emner i nye og inspirerende omgivelser.

Et variert program

Våre kompetansedager er alltid fylt med spennende presentasjoner og workshops. Vi inviterer ofte eksterne foredragsholdere som deler nyttig og relevant kunnskap – det kan være en kunde som utdyper om en intern sikkerhetshendelse eller en samarbeidspartner som presenterer den nyeste teknologien.

Kompetansedagene er også en god mulighet for å finpusse våre ferdigheter innenfor de forskjellige IAM-produktene vi jobber med til daglig. Derfor har vi alltid avsatt en del av programmet til workshops om blant annet Okta, NetIQ by OpenText eller Microsoft.

Flere av våre kollegaer presenterer aktuelle tema

På kompetansedagen er det typisk en eller flere av våre kollegaer som har et innlegg. Det kan være om et relevant område eller en introduksjon til et nytt produkt på markedet. Vi analyserer kundecase, og evaluerer selvutviklede løsninger som presenteres som potensielle muligheter for våre kunder. Uansett tema, etterfølges de alltid av gode diskusjoner, samt mye faglig inspirasjon og læring for alle i selskapet.

Gruppearbeid

Kompetansedagene gir en god anledning til å diskutere og jobbe oss gjennom aktuelle områder. Det kan være alt fra hvordan vi ytterligere kan styrke sikkerheten i bedriften, til nye bærekraftstiltak, eller hvordan vi kan øke verdien i våre leveranser til kundene. Vi sørger for at vi trekker konklusjoner basert på våre diskusjoner, og utarbeider en plan for veien videre.

I tillegg prioriterer vi alltid å gå gjennom strategien og planene for Cloudworks' reise videre. I en ellers travel arbeidsdag er det alltid givende å kunne løfte blikket sammen og sikre at vi alle arbeider mot de samme målene.

Gode kolleger

Vi jobber som One Cloudworks, og er gode kollegaer på tvers av landegrenser. Det beste med kompetansedagene våre er at vi alle er samlet fysisk. De er alltid fylt med mye latter, nysgjerrighet og positiv energi, og avrundes med en deilig middag sammen, gjerne etterfulgt av en sosial aktivitet.