Okta logo

Okta

Oktas ledende skybaserte tjeneste for Identity and API Access Management er en meget funksjonsrik og brukervennlig sikkerhetsløsning som er godt egnet til både enkle og også svært krevende scenarier.
Micro Focus logo

Micro Focus

Micro Focus har en omfattende portefølje av ledende sikkerhetsprodukter som også dekker alle behov innen Access Management, Lifecycle Management og Identity Governance.
Sailpoint logo

SailPoint

SailPoint leverer ledende skybaserte og on-premise Governance-løsninger med rik og brukervennlig funksjonalitet for tilgangsstyring av applikasjoner og data.
Microsoft logo

Microsoft

Microsoft Identity Manager (MIM) og Azure Active Directory (AAD) retter seg spesielt mot kunder med preferanse for Microsoft-teknologi. Plattformene kan benyttes hver for seg eller sammen for en helhetlig identitetsforvaltning av både cloud- og on-premise plattformer.
Auth0 logo

Auth0

Auth0 er en ledende CIAM-løsningsleverandør og leverer en plattform for utviklere som er enkel å integrere. Den bidrar til å skape gode kundeopplevelser gjennom å effektivisere innlogging til bedriftens apper. Systemet sikrer autentisering og gir enkel oversikt over brukernes profil og data.
Signicat logo

Signicat

Signicat er en ledende leverandør av elektroniske ID løsninger i Europa. En elektronisk ID (eID) lar kundene bevise sin identitet på en kjent måte og brukes i økende grad for å sikre digitale prosesser.
Meta logo

Meta (tidl. Facebook)

Meta leverer Workplace som er den interne samarbeids- og kommunikasjonsplattformen for bedrifter. Verktøyet er brukervennlig og enkelt å ta i bruk. Det forenkler samarbeidet på tvers av organisasjonen – uansett stilling og hvor de ansatte befinner seg.

ØVRIGE TEKNOLOGILEVERANDØRER

Våre konsulenter har også inngående kompetanse på produktene og løsningene til andre teknologileverandører. Ved behov for rådgivning eller teknisk bistand er det bare å ta kontakt for å diskutere hvordan vi best kan hjelpe.

Symantec-Broadcom-logo_grey

Broadcom Symantec (tidl. CA technologies)

Den tidligere CA Security-virksomheten er nå en del av Symantec Enterprise Division of Broadcom. Som tidligere CA-partner støtter Cloudworks kunder av disse plattformene, hvorav noen er blant de største installasjonene i Norden.
IBM logo

IBM

IBM er en av de eldste teknologileverandører. Deres identitetsløsning er typisk for større globale organisasjoner. Med IBM Security Verify Access (tidl. ISAM) tilbyr de en hybrid tilgangsadministrasjon.