Okta logo

Okta

Oktas ledende skybaserte tjeneste for Identity and API Access Management er en meget funksjonsrik og brukervennlig sikkerhetsløsning som er godt egnet til både enkle og også svært krevende scenarier.
Auth0 by Okta logo grey

Auth0 by Okta

Auth0 og Okta har slått seg sammen for å bygge en bedre løsning for Customer Identity (CIAM). Plattformen for utviklere er enkel å integrere. Den bidrar til å skape gode kundeopplevelser gjennom å effektivisere innlogging til bedriftens apper. Systemet sikrer autentisering og gir enkel oversikt over brukernes profil og data.
NetIQ by opentext_logo grey

NetIQ by OpenText (tidl. Micro Focus)

NetIQ by OpenText har en omfattende portefølje av ledende sikkerhetsprodukter som også dekker alle behov innen Access Management, Lifecycle Management og Identity Governance.
BeyondTrust logo grey

BeyondTrust

BeyondTrust er en ledende leverandør av løsninger for privilegert tilgangshåndtering, Privileged Access Management (PAM), og cybersikkerhet. Deres omfattende plattform beskytter organisasjoner mot interne og eksterne trusler ved å kontrollere tilgangen til sensitive systemer og data.
Saviynt_grey

Saviynt

Saviynt leverer ledende skybaserte Enterprise Identity Governance-løsninger med rik og brukervennlig funksjonalitet for effektiv kontroll av tilgang til applikasjoner og data.
One Identity grå logo

One Identity

One Identity tilbyr en omfattende og modulær løsning for identitets- og tilgangsstyring. Løsningen sikrer sentralisert kontroll og effektivitet på tvers av organisasjonen, med sikker tilgang og administrasjon av identiteter i lokale, sky- og hybridmiljøer.
Microsoft logo

Microsoft

Microsoft Entra ID (tidl. Azure AD) og Microsoft Identity Manager (MIM) retter seg spesielt mot kunder med preferanse for Microsoft-teknologi. Plattformene kan benyttes hver for seg eller sammen for en helhetlig identitetsforvaltning av både cloud- og on-premise plattformer.
Sailpoint logo

SailPoint

SailPoint leverer ledende skybaserte og on-premise Governance-løsninger med rik og brukervennlig funksjonalitet for tilgangsstyring av applikasjoner og data.
Signicat logo

Signicat

Signicat er en ledende leverandør av elektroniske ID løsninger i Europa. En elektronisk ID (eID) lar kundene bevise sin identitet på en kjent måte og brukes i økende grad for å sikre digitale prosesser.

ØVRIGE TEKNOLOGILEVERANDØRER

Våre konsulenter har også inngående kompetanse på produktene og løsningene til andre teknologileverandører. Ved behov for rådgivning eller teknisk bistand er det bare å ta kontakt for å diskutere hvordan vi best kan hjelpe.

Symantec-Broadcom-logo_grey

Broadcom Symantec (tidl. CA technologies)

Den tidligere CA Security-virksomheten er nå en del av Symantec Enterprise Division of Broadcom. Som tidligere CA-partner støtter Cloudworks kunder av disse plattformene, hvorav noen er blant de største installasjonene i Norden.
IBM logo

IBM

IBM er en av de eldste teknologileverandører. Deres identitetsløsning er typisk for større globale organisasjoner. Med IBM Security Verify Access (tidl. ISAM) tilbyr de en hybrid tilgangsadministrasjon.