Konsistent brukeropplevelse

Løsningen sørger for én felles registrerings- og påloggingsløsning på tvers av kanaler og tjenester, samt at kundeinformasjonen alltid er oppdatert.

Overholdelse av personvernforordningen

Beholder kontroll på all lagret kundeinformasjon, og vil kunne koordinere at alt blir slettet. Dermed sikres en dokumentert overholdelse av personvernforordningen.

Kostnadsbesparende og mer sikkert

Tradisjonelt har bedrifter utviklet løsninger selv, men det er både kostbart og risikofylt fra et sikkerhetsperspektiv.

Både for B2B og B2C

Svært viktig for netthandel, og også relevant for medlemsorganisasjoner og andre aktører som håndterer registrering og pålogging av mange brukere.

Identity Proofing & eID

Konseptet Identity Proofing er en engangsprosess for å verifisere identiteten til en bruker mot en klarert identitetsleverandør. Verktøy for identitetsverifisering er eksempelvis BankID, Vipps eller NemID. Når en brukers identitet er blitt bevist, godkjennes denne brukeren direkte til IAM-løsningen. Etter dette vil autentiseringen være friksjonsfri og kostnadseffektiv.

Les mer om Cloudworks Identity Proofing

Å forvalte kundedata på en sikker, brukervennlig og sømløs måte, kan være et konkurransefortrinn og til dels kritisk for kundeforholdet.

Lær mer om CIAM

CW_illustrasjon_Customer IAM

Mindre friksjon gir bedre konvertering


Alle handler på nett, men alle netthandelsopplevelser er ikke like gode. Når varene er lagt i handlekurven og du er klar for å betale, er det stor forskjell på hvor raskt nettbutikken lar deg slippe videre.

Men om det ideelle CIAM-systemet stiller færrest mulig spørsmål, hvor skal da helt nødvendig informasjon om kunden hentes inn? Hvordan sikre seg at kunden faktiske er den han eller hun utgir seg for å være?

Les mer i intervjuet med Cloudworks, Vipps og BankID  

New call-to-action

Vil du høre mer om muligheter med CIAM, er du velkommen til å booke et møte med oss.

Trykk her for å booke et møte