Personvern

Om oss

Nettstedet cloudworks.no hører til Cloudworks Group AS. Les mer om oss.

Cloudworks Norge har bedriftsprofiler på Facebook og LinkedIn. Disse benyttes i markedsføringsøyemed. Vi samler ikke inn data om våre følgere eller de som kommenterer det som vi deler. Data som LinkedIn og Facebook registrerer og deler med oss, er basert på overordnet demografi og statistikk for at vi skal kunne tilpasse innholdet vårt ytterligere.

 

Kandidater

Når du sender oss din CV eller andre opplysninger som jobbkandidat, samtykker du til at data du sender blir behandlet av Cloudworks Group AS til pågående rekruttering. Vi trenger å behandle opplysningene dine for å vurdere din søknad. Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1a, som tillater oss å behandle opplysninger som den registrerte har gitt samtykke til.

Dine personopplysninger blir lagret inntil 12 måneder. Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av dine personopplysninger.

 

HubSpot

Cloudworks Group AS benytter HubSpot som CMS. Når du fyller ut et av våre kontaktskjema for å eksempelvis delta på et av våre webinar, motta nyhetsbrev eller du ønsker vi skal kontakte deg om demo, vil informasjonen din bli lagret i vårt CRM-system i HubSpot. Kontaktinformasjonen din vil ikke bli delt videre med noen andre virksomheter.

Vi vil bruke informasjonen for å kunne kontakte deg direkte når du ønsker det, sende deg forespurte påmeldingslenker og nyhetsbrev, eller annen informasjon som kan være relevant for deg. Du kan når som helst gi oss beskjed om du ønsker vi skal slette deg fra vårt CRM-system.

 

Deling og videresending av personopplysninger

Cloudworks Group AS deler ikke dine personopplysninger med andre og sender dem ikke videre.

Om du har ytterligere spørsmål eller kommentarer på hvordan vi henter inn og prosesserer personlig informasjon på nettsidene våre, kan du kontakte oss på e-post kontakt@cloudworks.no

 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på cloudworks.no. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre nettstedet. Informasjonskapselfunksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Om du slår av dette, kan du likevel bruke cloudworks.no, men enkelte funksjoner vil ikke fungere optimalt. Slik administrer du informasjonskapsler.

 

Google Analytics

Vi ønsker å tilby brukeren våre gode og relevante nettsider på cloudworks.no. Det er derfor viktig for oss å få tilgang til informasjon om brukermønsteret til de som bruker nettstedet. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner. For å kunne analysere bruksmønstrene, sendes informasjonskapsler til Google Analytics. Brukernes IP-adresser blir anonymisert. Google sine nettsider gir en forklaring på hvilke informasjonskapsler som benyttes til hvilke formål.

 

Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler.