Vi tar oss av IAM-løsningen for din bedrift!


Med Identity and Access Management (IAM) får din bedrift de nødvendige verktøyene for effektivt å administrere identiteter og brukertilganger. Det er imidlertid viktig at løsningen forvaltes riktig slik at din bedrift får fullt utbytte av investeringen.

Det krever spesialisert kunnskap, nøye utformede prosesser og rutiner, samt tilstrekkelige ressurser for å sikre en stabil, robust og sikker IAM-løsning.

Vi er klare til å hjelpe med å forbedre og forvalte IAM-løsningen for din bedrift, slik at dere er garantert et best mulig sikkerhetsfundament.

Vi skreddersyr din bedrifts IAM-løsning slik at den passer perfekt med deres krav og ønsker!

CLOUDWORKS' MANAGED SERVICES

Success Management

Vårt Customer Success-team sørger for at bedriften din har de nødvendige verktøyene og støtten for effektivt å nå målene deres. Vi tilpasser og videreutvikler IAM-løsningen løpende, slik at dere kan få fullt utbytte av investeringen. Det inkluderer:

  • Technical Account Manager (TAM): En fast sparringspartner og IAM-rådgiver som sørger for at IAM-løsningen oppfyller forventninger og krav.
  • Customer Success Manager (CMS): Sørger for å imøtekomme nåværende IAM-behov og forutse fremtidige behov og krav, og garanterer en sømløs og sikker digital opplevelse for bedriftens brukere.

Support

Vi er her for å hjelpe og støtte deg og din bedrift med IAM. Med vårt erfarne supportteam tar vi vare på deres IAM-infrastruktur. Uansett om det er en bruker som trenger hjelp eller dere opplever tjenesteavbrudd, er vi alltid tilgjengelige for øyeblikkelig støtte.

Med vår omfattende erfaring løser vi raskt eventuelle problemer og sørger for at riktig informasjon alltid er tilgjengelig for de rette brukerne.

Kickstart

Våre erfarne IAM-eksperter utfører en grundig gjennomgang av IAM-løsning til din bedrift, med fokus på sikkerhet, ytelse og generell helse. På denne måten sikrer vi at løsningen fungerer optimalt.

Vi presenterer en detaljert rapport og gir din bedrift våre anbefalinger for ytterligere forbedringer og tilpasninger av IAM-løsningen. 

Konsulentbistand

I det stadig skiftende landskapet for identitets- og tilgangsstyring er kontinuerlig forbedring ikke bare viktig, men helt avgjørende. Det sikrer at IAM-strategien til din bedrift utvikler seg i takt med nye trusler, teknologiske fremskritt og organisatoriske endringer.

Vårt erfarne team av IAM-spesialister og dyktige utviklere står klare til å tilpasse din IAM-løsning til bedriftens behov. Vi hjelper deg med å maksimere verdien av IAM i din bedrift, og sørger for at løsningen fortsetter å fungere optimalt.

Vil du høre mer om våre Managed Services?

Vi er spesialister på de ledende IAM-løsningene

Vi har spesialisert oss på en portefølje av ledende identitetsprodukter og tilbyr Managed Services for dem.

Les mer om:

Erfarne IAM-spesialister


Våre IAM-spesialister og -arkitekter er ansett som noen av de ledende sikkerhetsekspertene i Norden.


Konsulentene utvikler kontinuerlig sin kompetanse ved å utelukkende jobbe med IAM-prosjekter, samt gjennom våre skreddersydde program for kompetanseutvikling og interne tiltak for kunnskapsdeling. I tillegg er det gode samarbeidet med våre teknologiske samarbeidspartnere med på å holde oss oppdaterte om deres produkter og løsninger, samt trendene innenfor fagområdet