SIGNICAT DIGITAL IDENTITY HUB

En elektronisk ID (eID) lar kundene bevise sin identitet på en kjent måte og brukes i økende grad for å sikre digitale prosesser. Det finnes en rekke elektroniske ID-leverandører i Europa, og hver med forskjellige krav for å integrere med tjenesten deres. Signicat integreres med over 30 av dem. Sammen med Cloudworks sikres autentiserings- og identitetsverifiseringsprosesser eksempelvis ved digital onboarding, online registreringsskjemaer og e-signaturprosesser.

+ flere eID-leverandører i Norden, Benelux og DACH

TJENESTER VI TILBYR INNEN SIGNICAT

Forhindre svindel med Cloudworks Identity Proofing

Digital onboarding til tjenester for både nyansatte i en bedrift, nye kunder eller medlemmer for en tjeneste, er iboende usikker så lenge vi må stole på informasjonen fra den enkelte. Med Cloudworks Identity Proofing forhindrer din organisasjon svindel og uautoriserte tilganger knyttet til verifikasjon av identiteten til nye brukere.

 

Les mer om Cloudworks Identity Proofing

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer at den nye IAM-løsningen passer til bedriftens eksisterende teknologilandskap. Våre virksomhets- og løsningsarkitekter tar hensyn til bedriftens krav og utarbeider en realistisk plan mot bedre identitetsforvaltning og økt sikkerhet. På denne måten identifiserer vi kostnadene og gevinstene ved den foreslåtte løsningen og anbefaler en egnet implementeringsstrategi.

 

Implementering og onboarding

Vi setter opp Signicat for produksjon, integrerer med kundens driftsmiljø og applikasjoner, samt bistår med onboarding av brukere. Våre erfarne prosjektledere og arkitekter kartlegger eksisterende driftsmiljø og applikasjoner, samt utarbeider en implementeringsplan som tar hensyn til kundens situasjon og behov. Vi overtar utrullingen av tjenesten i organisasjonen og sørger for en god brukeropplevelse ved hjelp av opplæringsmateriell og e-læring.

Support og forvaltning

Vi bistår organisasjonen i forvaltning og videreutvikling av løsningen:

  • Technical Account Manager (TAM)
  • IAM Support for ad-hoc bistand ved feil
  • Kostnadseffektiv og forutsigbar videreutvikling av ID Proofing løsning
Lars

Det menneskelige aspektektet av digital identitet

John Erik Setsaas, VP of Identity and Innovation, Signicat, snakker om behovet for å vite hvem folk er, utfordringene med passord og introduserer eID.

Utforsk Signicats muligheter for din bedrift ved å avtale et møte med vår Business Development Representative, Joacim Søbyskogen.

 

Trykk her for å booke møte direkte i kalenderen til Joacim