One Identitys komplette løsning for identitets- og tilgangsstyring

 

 One Identity tilbyr en fleksibel og modulær løsning for håndtering av identiteter og tilganger. Løsningen minimerer behovet for manuelle prosesser, samler styringen av tilganger, forbedrer kontrollen og utfører verifiseringer av tilganger til kritiske systemer og data.

 

  One Identity Unified Identity Platform forener Identity Governance and Administration (IGA), Access Management (AM), Privileged Access Management (PAM) og Active Directory Management (AD Mgmt) i én samlet plattform.

 

  Med workflows, analyseverktøy og ferdige integrasjoner kan One Identity-plattformen øke effektiviteten, kontrollen og sikkerheten enten det er i et lokalt miljø, i skyen eller i et hybridmiljø.

One Identity sikrer en høy grad av kontroll og beskyttelse med
integrerte og modulære løsninger

ONE IDENTITY UNIFIED IDENTITY PLATTFORM BESTÅR AV FØLGENDE PRODUKTPORTEFØLJE

Identity Governance and Administration (IGA)

One Identity Identity Governance and Administration (IGA) sikrer at tilgangene til systemene er korrekte og passende for alle brukere, samtidig som politikker overholdes og rapporteres.

IGA-produktene gir avansert brukerstyring og administrasjon i ulike miljøer, og gjør det enkelt å lage sanntidsrapporter og definere roller og retningslinjer.

Dette sikrer at virksomheter enkelt kan overholde revisjons- og complianceinitiativer, og at ledelsen får et klart overblikk over bedriftens governance-posisjon.

 

Med One Identity Identity Governance and Administration kan virksomheter effektivt håndtere identitetslivssykluser, sertifisere tilganger, opprette tilgangsanmodninger, utføre revisjoner, og håndtere identiteter knyttet til SaaS-applikasjoner.

Access Management (AM)

One Identitys Access Management (AM) er en innovativ løsning for tilgangsstyring i skyen, som gir bedrifter muligheten til enkelt å beskytte og samle alle applikasjoner, enheter, og sluttbrukere på ett sentralt sted.

Med Single Sign-On (SSO) og multifaktorautentisering (MFA) sikres en sikker og problemfri tilgang, og med risiko- og kontekstbasert tilgang tilpasses autentiseringskravene fleksibelt.

 

One Identitys Access Management gir bedrifter en pålitelig og sikker tilgangsstyringsløsning i skyen, som skaper en brukervennlig og enhetlig opplevelse med bare ett klikk for tilgang til SaaS- og on-premises-applikasjoner fra enhver enhet.

Privileged Access Management (PAM)

One Identity Privileged Access Management (PAM) reduserer risikoen for sikkerhetsbrudd og sikrer overholdelse av compliance.

Tilgjengelig som SaaS eller on-premises-løsning, hjelper PAM med å administrere privilegerte kontoer på tvers av ulike miljøer og plattformer med forskjellige tilgangsnivåer og overvåkning av økter.

One Identitys PAM-portefølje tilbyr et bredt spekter av muligheter for å administrere privilegerte kontoer, fra full tilgang til begrenset tilgang basert på Zero Trust- eller Least Privilege-modellen.

 

One Identity Privileged Access Management tilbyr en passordhvelv for privilegerte kontoer, analyse og styring av privilegerte brukersesjoner, og styring av privilegert tilgang.

Active Directory Management (AD Mgmt)

One Identity Active Directory Management (AD Mgmt) gir bedrifter muligheten til å bygge et solid fundament innenfor AD-brukeradministrasjon og implementere viktige kontoadministrasjonsfunksjoner som provisioning, gruppe- og rolleadministrasjon, passordhåndtering, og governance.

 

Ved hjelp av One Identity Active Directory Management kan bedrifter forbedre Microsoft Entra ID-migrering, styrke sikkerheten og administrasjonen av hybride AD-miljøer, utvide AD- og Entra ID-administrasjon med governance, samt legge til Unix- og Linux-utvidelser.

TJENESTER VI TILBYR INNEN ONE IDENTITY

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer at One Identity-plattformen passer til bedriftens eksisterende teknologilandskap. Våre virksomhets- og løsningsarkitekter tar hensyn til bedriftens krav for å utarbeide en realistisk plan mot bedre identitetsforvaltning og økt sikkerhet. På denne måten identifiserer vi kostnadene og gevinstene ved den foreslåtte løsningen og anbefaler en egnet implementeringsstrategi.

Vi hjelper til med løsningsarkitektur, implementering og support

Implementering og onboarding

Vi gjør One Identity-plattformen klar til bruk, integrerer den med selskapets driftsmiljø og applikasjoner, samt bistår med onboarding av brukere. Våre erfarne prosjektledere og arkitekter kartlegger eksisterende driftsmiljø og applikasjoner, og lager en implementeringsplan som tar hensyn til bedriftens situasjon og behov. Vi ruller ut tjenesten i organisasjonen og sikrer god brukeropplevelse med opplæringsmateriell og e-læring.

Support og forvaltning

Vi bistår organisasjonen i forvaltning og videreutvikling av løsningen:

  • Technical Account Manager (TAM)
  • IAM Support for ad-hoc bistand ved feil
  • IAM DevOps, kostnadseffektiv og forutsigbar videreutvikling av løsningen

Utforsk muligheter med One Identity for din bedrift ved å avtale et møte med vår Business Development Representative, Joacim Søbyskogen.

 

Trykk her for å booke møte direkte i kalenderen til Joacim 

One Identity logo

For ytterligere informasjon om vår samarbeidspartner, se oneidentity.com