Cloudworks på eventyr i Kristiansand

Cloudworks på eventyr i Kristiansand

Vår årlige firmatur er en tradisjon vi setter utrolig stor pris på. Hele teamet kommer sammen fra alle landene for et par dager fylt med læring, latter og gode minner. I år gikk turen til idylliske Kristiansand.

Årets tredje kompetansedag

Cloudworks har tidligere hatt firmatur til både Romania, London og København. I år gikk turen til nydelig Kristiansand.

Turene inkluderer en kompetansedag dedikert til læring og kunnskapsdeling. Under vårt besøk i Kristiansand hadde vi et fullspekket program med blant annet to workshops som ga rom for teamwork og idémyldring. I den ene jobbet vi med bærekraftsstrategien vår, og i den andre spisset vi våre ferdigheter rundt vellykket og effektiv kommunikasjon. Sistnevnte ble dyktig levert av den lokale psykologen Tor Åge Eikerapen, som er spesialisert i organisasjonspsykologi. Han understreket viktigheten av trygghet, anerkjennelse og empati i den daglige kommunikasjonen på arbeidsplassen, og fikk oss til å le høyt og ofte mens vi jobbet oss gjennom tema.

Kompetansedagen inkluderte også spennende presentasjoner fra våre kollegaer. Trond ga oss et innblikk i "The Subtle Art of IAM Customer Advisory and Project Management", mens Andreas og Nils Anders presenterte "Dreamteam work on Okta CIC challenge”. Til tross for en regnfull start på dagen tok solen raskt over i Kristiansand, og vi kunne nyte den vakre septembersolen i pausene.

Etter en produktiv kompetansedag startet vi kvelden med en overdådig middag på Restaurant Grenseløs. Derfra gikk turen til Skybar Club 21, hvor vi ble ønsket velkommen med et utvalg av eksotiske cocktails og en imponerende utsikt over Kristiansand. Latter, livlige samtaler og gode kollegaer skapte en avslappende og morsom kveld.

En aktiv lørdag

Å våkne opp til en malerisk soloppgang med utsikt over Kristiansands palmefylte bystrand, Bystranda, satte tonen for en herlig og morsom dag i vente. Eventyret vårt begynte på Odderøya, et naturskjønt område i sentrum. Her teamet vi opp med lokale "Tar Du Oppdraget", ledet av Henrik, som tok oss med på en tur rundt på Odderøya fylt med en rekke morsomme utfordringer. Delt inn i lag skulle vi løse fire forskjellige utfordringer i naturen, som krevde både kreativ tenkning, utholdenhet og massevis av teamwork. Vinnerlaget kunne etter strabasene motta sine premier med en spektakulær havutsikt fra toppen av Odderøya.

Dagen fortsatte på Smak og Behag, en kulinarisk opplevelse, hvor vi nøt en deilig lunsj med lokale råvarer. Vår lokalkjente kollega, Jostein, tok deretter kapteinhatten på og ledet oss gjennom byens sentrum. Her ble vi presentert for kveldens spisested, Sjøhuset, som serverte den ene deilige retten etter den andre, mens vi nøt utsikten over vannet og solen som sakte gikk ned.

Takk for denne gang

Årets firmatur levde nok en gang opp til alle forventningene. Dagene var preget av kameratskap, engasjerende samtaler, latter og overdådige måltider i den solrike byen Kristiansand. Vi dro alle fra turen fylt med ny kunnskap og inspirasjon, og gode minner fra alt vi delte under reisen.