Dansende gjennom Københavns gater

Dansende gjennom Københavns gater

Det var endelig den tiden av året – og nei, vi snakker ikke om julen, men tiden for firmaturen vår. Turen innfridde og overgikk alle våre forventninger, og vi vil gjerne dele noen av våre opplevelser fra Venezia i Nord-Europa – alias den pulserende byen København.

Vi har som selskap tidligere besøkt Romania og London i tillegg til Kragerø i Norge. Denne gangen ønsket vi å samle alle på vårt nye kontor i København. Etter vi ekspanderte til Danmark tidligere i år, har flere fantastiske nye kolleger kommet til, også i Norge og Sverige. Alle gledet vi oss til å bli enda bedre kjent!

Ett Cloudworks kommer sammen

Den norske delen av selskapet landet i København på en nesten regnfri torsdag kveld. Etter å ha sjekket inn på hotellet i en av de hippeste bydelene, Vesterbro, dro vi til vår første av tre kvelder med middag og moro sammen. Det var også det første øyeblikket at vi alle omsider var samlet på turen. Kolleger fra Cloudworks i Norge, Sverige og Danmark møttes på den koselige Cofoco-restauranten.

Full av gallerier, tatoveringsstudioer, elegante restauranter, underjordiske barer og musikksteder, har Vesterbro rettferdiggjort tittelen som det hippeste distriktet i København.

Vår kvartalsvise kompetansedag

En stor del av vår kultur og vår dype iver etter å lære og vokse som individer og som bedrift, er kompetansedagene våre som vi arrangerer hvert kvartal.

Dagen ble åpnet av vår kollega og skyarkitekt, Andreas Faltin, som holdt en presentasjon om Customer Communication Fun. Vi er alltid ute etter å forbedre oss, og selv om vi er et sterkt teknisk selskap, er vi klar over hvor viktig det er for oss å kunne finne et felles språk med kundene og forstå deres behov. Derfor har vi på kompetansedagene våre ikke bare fokus på å forbedre vår tekniske kompetanse, men også våre myke ferdigheter og kunsten å samarbeide og kommunisere.

Etter Andreas fulgte vår kollega og IT-magiker, Rikard Strand, som ledet en interessant diskusjon om Security in a Security company. Vi lever og ånder sikkerhet, ikke bare for våre kunder, men også innenfor vår egen organisasjon.

Denne gangen var den eksterne foredragsholderen fra en av våre samarbeidspartnere. David Stottrup er enterprise account executive i Okta Nordics. Han delte mer med oss om deres Customer Identity Cloud (CIC)-løsning og de unike salgsargumentene, og ytterligere muligheter med partnerskapet vårt i fremtiden.

Etter customer success manager Anna Tallerud og HR- og organisasjonsansvarlig Marlene Dørum Pettersen i Cloudworks hadde presentert planene for videre utvikling av selskapet og mål for 2023, avrundet sikkerhetsarkitekt Ragnar Storstrøm kompetansedagen med en rekke hjernetrimsøvelser. Disse skulle styrke muskelen for å tenke utenfor boksen, og fungerte samtidig som en morsom teambuilding aktivitet. 

Cloudworks kompetansedag

Fredag kveld på Wallmans 

Fredag på Wallmans var kvelden vi spesielt hadde gledet oss til. Wallmans er absolutt et sted du ikke vil gå glipp av i København. Det befinner seg i en utrolig spesiell og imponerende del av det gamle sirkusbygget med et show og underholdning i verdensklasse som varer hele natten. Alt som er skrevet om natten på Wallmans er ikke i nærheten av å klare å formidle den fantastiske følelsen vi satt igjen med. Vi lar noen av de mange bildene vi tok fortelle deg litt om fredagskvelden vår som varte langt utover morgenen.

Turister i deilige København

Etter en intens natt full av fantastiske inntrykk og dansing som gjorde føttene våre såre, trengte vi en rolig turistdag. Dagen startet med en ting til som du ikke bør gå glipp av når du er i København, og det er en båttur på kanalene. Vi fikk se alle hovedattraksjonene og de kjente stedene fra vannet.

Dette gjorde oss klare for nok en herlig opplevelse som trender i København; og det er brunsj. Vi spiste en nydelig 7-retters brunsj på et av de mest populære brunsjstedene – Livingstone, som ligger rett ved den indre innsjøen i byen.

Vi avsluttet turen med en middag ved kanalen på Aamanns Replik restaurant som er en del av Skuespilhuset i København. De mest energiske blant oss, fortsatte natten med en barhoppingstur, selvfølgelig guidet av våre lokale kolleger.

Københavnturen overgikk alle våre forventninger. Fantastisk atmosfære og gode minner om latter og vennskap. Og tydeligvis ikke for mye søvn - akkurat slik det skal være!