Cloudworks i skyene i London

Cloudworks i skyene i London

Omkranset av kald vind og regnvær i hovedstaden, varmer det å tenke på Londonturen vi nettopp har opplevd sammen. Vi har hatt en langhelg hvor vi har knyttet faglige og sosiale bånd med både samarbeidspartnere og hverandre. Inspirasjonen og energien er på topp og vi gleder oss til å dele dette med alle kundene våre og ikke minst med hverandre.

Dagen før den offisielle Cloudworks turen begynte, dro et par av oss over for å få med seg U2 konserten i byen – i tillegg til å gjøre de siste forberedelser før resten av kollegene kom over. Det å ha hjemmekontor på et hotell i London kan man raskt bli vant til.

Forventningsfull gjeng

Torsdagen var det en forventningsfull gjeng som traff hverandre på Gardermoen. Det var en miks av de som hadde bodd i London, og de som kjente byen godt fra tidligere turer. I tillegg var det flere som aldri hadde besøkt London før i det hele tatt. Siden London er en by man raskt forelsker seg i og som de færreste blir lei av, var byen perfekt for vår første utenlandstur sammen!

Dagfinn-Gaurav-Paulina-og-Nancy-på-flyet-til-London-1

Dagfinn, Gaurav, Paulina og Nancy forventningsfulle på flyet til London

Okta inviterte på middag

Samarbeidspartneren vår Okta som er en av de ledende leverandørene av skybaserte produkter innenfor identitets- og tilgangsstyring, inviterte oss med ut på den fantastiske restauranten Crazy Bear Fitzrovia første kvelden. Stemningen var på topp og diskusjonene fløt over bordet mellom alle de nydelige rettene. En skikkelig «flying start» for turen vår!

Okta-inviterte-på-middag

Tobias og Dot i Okta tok oss med ut på nydelig middag på restauranten Crazy Bear Fitzrovia

Svevende i skyen

Fredagen ble på mange måter det ultimate høydepunktet på turen, og ga hele teamet ett løft som vanskelig kan beskrives med ord – ei heller måles i kroner og ører.

Tre av våre samarbeidspartnere har kontor i London, og vi hadde gode og inspirerende møter med dem. Vi valgte å rusle mellom møtene både i sol og regn for å nyte Londons gater samtidig som vi diskuterte, lo og planla Cloudworks sin fremtid.

Cloudworks-på-møter-hos-Okta-1

Ernesto og Dot i Okta sammen med oss etter dagens møter

I tillegg til en spennende formiddag hos Okta, dro vi også til Meta sitt Londons kontor for å diskutere samarbeidet vi har med dem rundt kommunikasjons- og samarbeidsplattformen Workplace from Meta.

Hos-Facebook

En liten drink i baren til Meta sammen med Sophie, Jennifer, Nico og Mike som jobber med Workplace

Deretter gikk ferden videre til Netskope. De tilbyr løsninger for å sikre data i skyløsninger, og er en av de ledende leverandørene innenfor sitt område.

Netskope

Gode diskusjoner rundt løsningene til Netskope med Andy og Camilla

Rockefoten kom frem

Pumpet opp etter dagens påfyll og høye på inspirasjon, dro vi til den spennende restauranten SushiSamba. Etter en rask heistur opp til 38 etasje kunne vi nyte et fantastisk måltid med en 360 graders utsikt over byen. Vi koste oss videre inn i de sene nattetimer, og ønsket i utgangspunktet ikke at kvelden skulle slutte.

Cloudworks-på-SushiSamba

Vi koser oss på SushiSamba

Musikal og shopping

På lørdagen samlet vi oss rundt bordet for å oppsummere fredagens møter med samarbeidspartnerne våre. Vi hadde blitt gitt rikelig med spennende muligheter for selskapets videre utvikling sammen med dem alle tre. Etter gode diskusjoner oss imellom kom vi frem til hvordan vi ønsker å ta dette med oss videre i arbeidet vårt.

Resten av helgen gikk med til både sightseeing og shopping. Vi fortsatte å spise og drikke godt, og flere koste seg med blant annet musikalen The Wicked, samt kodeknekking på baren The Bletchley. Vi hadde til og med et bursdagsbarn blant oss, og glasset ble hevet for å feire Paulina sin store dag!

Gjengen-på-Bletchley-1

Kodeknekking i uniformer setter stemningen

Rike på minner

Rike på minner er vi nå knyttet nærmere hverandre, og vi gleder oss desto mer til julebordet vårt om bare noen uker! Og selvfølgelig også til vår neste firmatur. Hvor i verden vi tar ferden, vites ei – kanskje blir det til Las Vegas? Kan i hvert fall håpe ?