Cloudworks er Okta 2018 EMEA Partner of the Year

Cloudworks er Okta 2018 EMEA Partner of the Year

Denne uken mottok vi prisen «Okta 2018 EMEA Partner of the Year» på Okta sin årlige konferanse Oktane19 i San Francisco, USA. Prisen deles ut til partnere som konsekvent overleverer på alle plan, og som alltid leverer økt verdi til sine kunder gjennom nye integrasjoner, sertifiseringer og tjenester.

Vi er beæret over utmerkelsen og ser det som en bekreftelse på vår satsing innen fagområdet identitets- og tilgangsstyring (IAM). Fagområdet er selve kjernen i Cloudworks sin virksomhet, og vi opplever en enorm etterspørsel i markedet etter vår spisskompetanse.Okta-Award

Kompetansebygging innenfor Okta sine løsninger, har stort fokus hos oss, og vi har erfaringen til å håndtere alle aspekter ved et IAM-innføringsprosjekt med alt fra behovsanalyse og design, implementering, programmering, samt endrings- og prosjektledelse. Dette bidrar til at vi er den ledende Okta partneren i Norge, samt en av de ledende i Norden.

En IAM-løsning er et styringssystem for informasjonssikkerhet, og er nødvendig for å tilpasse tilganger basert på brukernes behov og ansvarsområder, opprettholde kontroll og oversikt over tilgangen til sensitive deler, samt sikre automatisert og regelstyrt kontroll av brukere og rettigheter

Okta er leder innenfor skybaserte IAM-løsninger

Okta leverer en skybasert IAM-løsning, og var en av de første tilbydere av en slik skybasert plattform. De har siden blitt ansett som leder innenfor denne kategorien, og utmerker seg ved at tjenesten er funksjonsrik, brukervennlig, skalerbar og tilpasningsdyktig.

IAM-løsningen kan tilpasses virksomhetens behov, og her er mulighetene større enn alle sammenlignbare skybaserte tjenester. Vår erfaring er at det er lett å undervurdere kompleksiteten ved fremtidige behov, og vi jobber av den grunn tett med Okta for å realisere kundens ambisjoner. De er en leverandørnøytral aktør, og tjenestens styrke er å spille på lag med flest skytjenester. Med andre ord, et perfekt grunnlag for en IT-strategi basert på «best of breed»

Les mer om vår samarbeidspartner Okta

Hovedfoto: Arne Vedø-Hansen, senior IAM-konsulent i Cloudworks, mottok stolt prisen på vegne av oss alle. Her avbildet til høyre med Patrick McCue, Senior VP of Worldwide Partners at Okta, Inc. til venstre, samt Nick Miles, Director Regional Alliances – EMEA at Okta Inc. i midten.