Cloudworks har igjen oppnådd å bli en gasellebedrift!

Cloudworks har igjen oppnådd å bli en gasellebedrift!

Etter et krevende år i 2020 med iherdig innsats fra hele gjengen i Cloudworks, varmer det ekstra godt at vi igjen er blitt en gasellebedrift. Det forsterker oss i troen på at vi har tatt mange riktige grep, og gir oss en ekstra motivasjon i utviklingen av selskapet videre.

Cloudworks er gasellebedrift 2020

I 2019 ble vi stolte og ydmyke over at vi ved første mulighet etter fire år i drift, havnet på Dagens Næringsliv sin Gaselleliste. Det satte også lista høyt! Og at vi for andre året på rad igjen er blitt en gasellebedrift, senker ikke ambisjonsnivået vårt. Heller tvert om!

Og hva er en gasellebedrift? Jo, gasellebedrifter står for den største veksten i norsk næringsliv. Det tar vi til oss med en heidundrende yabidabidoo!

Kriterier for gaseller

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Unngått fallende omsetning
  • Vært aksjeselskap

Kilde: Dagens Næringsliv, 2020

2020 startet som et jubelår

Vi tok fatt på året 2020 med stor entusiasme. Med solid økonomi i bunn, og med store og gode samarbeidspartnere med på laget, var tiden moden for større investeringer for selskapets videre vekst.

Stolt fikk vi lansert vår nye visuelle identitet og splitter nye hjemmesider på begynnelsen av året. Dette ga oss en solid verktøykasse som forsterker hvem vi er, og som er med på å synliggjøre oss på vår spennende reise videre.

Spesielt gledet vi oss til å invitere inn til både faglige og sosiale sammenkomster da vi flyttet inn i våre splitter nye lokaler i februar. Jubelen stod nærmest i taket. Dette var rett og slett året Cloudworks skulle skyte ekstra fart på så mange områder. Det gjorde vi også - bare fra hvert vårt hjemmekontor.

Fra splitter nye kontorer til hjemmekontor

Den store innflytningsfesten, brettspillkvelder, frokostseminarer og feiringen av 5 årsdagen til Cloudworks, ble avlyst. Raskt snudde vi oss rundt og tok tak i den nye arbeidsdagen for både kunder, samarbeidspartnere og oss selv - om enn med bankende hjerter for hva fremtiden hadde å by på.

Alt det tekniske for å jobbe sikkert hjemmefra hadde vi allerede på plass, og det samme med gode verktøy for å samarbeide og kommunisere internt. Den nye situasjonen krevde at arbeidsdagene ble desto mer strukturerte enn tidligere, og selv om vi satt hver for oss, opplevde vi at vi kom nærmere hverandre.

Innsatsen har gitt tydelige resultater

Vi har vært ekstremt heldige. Behovet for våre tjenester og løsninger har fortsatt å øke, og til dels vært kritisk å få på plass for mange av våre kunder.

Det har gjort godt for hver enkelt av oss å ha både morsomme og utfordrende arbeidsoppgaver å ta fatt på hver dag. Vi ser tydelige resultater for innsatsen vi legger inn for både hver enkelt av oss sin egen utvikling, Cloudworks som selskap og for våre samarbeidspartnere og kunder. Slikt gir mening.

Vi valgte å brette opp våre allerede oppbrettede ermer enda mer i 2020, og gi jernet for at Cloudworks fortsatt skal være den arbeidsplassen vi gleder oss til å komme til hver dag. Selv om vi enn så lenge må nøye oss med å komme til den kun digitalt!

Cloudies walking

Vi gjør oppmerksom på at bildene til artikkelen er fra 2019