En dreven IAM-veteran slutter seg til Cloudworks!

En dreven IAM-veteran slutter seg til Cloudworks!

Etter 15 år med arbeid innenfor Identity and Access Management (IAM) er han nærmest for veteran å regne. Nå har vi gleden av å ønske Trond Sand velkommen til Cloudworks-teamet!

– Det blir supert å få Trond om bord som IAM-rådgiver. Han har mange års erfaring innenfor identitetsarbeid, og kommer til å bli en super sparringspartner, sier Kim Sørensen, Country Manager i Danmark.

Trond skal jobbe fra København, og gleder seg til å være med å bygge opp det danske teamet som ble etablert i begynnelsen av 2022. Les mer om Cloudworks + Danmark = Ekte kjærlighet!

– Jeg har lett etter et firma hvor jeg kunne ha en mer langvarig relasjon med kundene, og ble veldig interessert da en rekrutterer ringte og fortalte meg om Cloudworks, forteller Trond.

Å kunne bli godt kjent med kunden gjennom IAM-rådgivning og implementering, i tillegg til å bidra til å bygge opp Cloudworks i Danmark, synes jeg er veldig spennende.

En "out-of-the-box" ansatt

Ifølge Kim er Trond så erfaren og dyktig at han nærmest kan gå i gang med arbeidet fra første dag; "out-of -the-box"-klar med andre ord.

– Han skal selvfølgelig ha noe onboarding, men han har så lang erfaring med identitetsløsninger at han kommer til å bli koblet på kunder med en gang, sier Kim.

– Hans profil passer så godt inn hos oss, og jeg tror virkelig dette er riktig sted for ham. Ikke minst er han en superfin og omgjengelig fyr som vil være enkel å samarbeide med!

I sine år innenfor IAM-området har Trond jobbet med alt fra strategi og rådgivning til implementering, konfigurasjon, drift, optimalisering og compliance.

 Jeg er godt kjent med fagområdet IAM, både prinsippene, teknologien og kundens utfordringer, uansett om de har et system som skal optimaliseres eller om de starter fra scratch uten et system, forteller Trond.


Glad for at det er «ett Cloudworks»

Selv om Trond skal jobbe i København, er det et viktig poeng for Cloudworks at det ikke er siloer på noen måte i organisasjonen – heller ikke når det kommer til geografi. Kundene skal få tilgang til de aller beste ressursene til den aktuelle jobben, uansett hvor de befinner seg.

Det betyr at Trond også kommer til å jobbe med norske kunder – noe han setter veldig pris på. Han har nemlig familie og mange gode minner fra Norge.

– Jeg elsker Norge! Min mor kommer fra Trondheim, og mange av mine barndomsferier var i Norge. Så jeg ser veldig frem til å jobbe med norske kunder og forhåpentligvis besøke landet mye, sier han.

– Også gleder jeg meg til å bli kjent med mine nye kollegaer. Jeg har allerede møtt mange av dem, og det er riktig dyktige mennesker som samarbeider godt med hverandre.