Cloudworks lanserer Identity and Access Management-tjenester i Sverige

Cloudworks lanserer Identity and Access Management-tjenester i Sverige

Cloudworks tar fatt på et nytt kapittel, og vi utvider nå til det svenske markedet. Målet er å sette nye standarder for IAM-tjenester i Sverige og i samarbeid med svenske selskaper skape en fremtid med økt digital sikkerhet.

Det er med stor glede og forventning at vi nå kan kunngjøre den offisielle lanseringen av Cloudworks på det svenske markedet. Dette markerer en milepæl som innleder et nytt kapittel, der vi kan bringe vår ekspertise til Sverige.

Alexander Friedensburg, daglig leder i Cloudworks, deler entusiastisk om reisen Cloudworks er på:

Med vår utvidelse til det svenske markedet styrker Cloudworks sin posisjon som en av Skandinavias ledende leverandører av identitetsløsninger. Som en fokusert pure-play IAM-spesialist har Cloudworks i over 8 år levert IAM-rådgivnings- og implementeringsprosjekter i Norge og Danmark. Vi er overbevist om at denne erfaringen også er ettertraktet blant svenske selskaper.

Med Max Rosencrantz ved roret

Det er Max Rosencrantz som skal lede utvidelsen i Sverige som ny Country Manager og bygge opp det svenske teamet. 

– Max bringer med seg solid erfaring fra IAM-bransjen. Han har en dyp forståelse for virksomheters utfordringer knyttet til sikkerhet, tilgangskontroll og styring, og han er inkarnasjonen av en handlekraftig leder og en overbevisende teamplayer, som har evnen til å engasjere hele organisasjonen. Disse kvalitetene er uunnværlige i forbindelse med denne nye reisen Cloudworks er på, sier Alexander Friedensburg.  

En ny standard for IAM-tjenester 

Målet med utvidelsen er klart: Å etablere en ny standard for IAM-tjenester i Sverige. Hos Cloudworks har vi mange års erfaring og en imponerende portefølje av vellykkede IAM-implementeringer. Nå er vi klare til å videreføre denne ekspertisen til svenske selskaper.
CW_illustrasjon_teamwork-1

 

En naturlig utvidelse til Sverige

Det er tydelig å merke at Max Rosencrantz tar på seg oppgaven som ny Country Manager for Cloudworks Sverige med mye erfaring, nysgjerrighet og engasjement.

– Vår visjon for oppstarten i Sverige innebærer en omfattende strategisk tilnærming. Et av mine viktigste fokusområder er å imøtekomme det svenske markedets behov innenfor Zero Trust-arkitektur, IAM-tjenester, privilegierstyring og automatisering. Dette er områder som vekker interesse både hos meg og våre potensielle kunder, sier Max Rosencrantz.

Han forteller at det er en unik mulighet å være med på lanseringen i Sverige helt fra begynnelsen av, og at det er en reise han virkelig ser frem til:

Det er en mulighet og en tillit som jeg setter enormt stor pris på. Vi skal bygge videre på den vellykkede modellen fra Norge og Danmark, og skape et solidt fundament som bringer Cloudworks' ekspertise og innovative tilnærming til identitetshåndtering og sikkerhet til det svenske markedet. Utvidelsen føles på mange måter som en naturlig utvikling, da vi allerede samarbeider med både private selskaper og offentlig sektor i Sverige.

Max hvid baggrundCloudworks skal være synonymt med tillit og kvalitet i Sverige

En av hovedmålene som Max Rosencrantz tar med seg inn i oppgaven, er å gjøre komplekse utfordringer enkle. Han uttrykker entusiasme rundt dette:

– Ved hjelp av arkitektur basert på intelligente løsninger og teknologier, ønsker vi å gjøre det enkelt for brukere og selskaper å beskytte deres IT-miljø. Vi forplikter oss til å levere løsninger som ikke bare møter, men overgår forventningene til våre kunder. Cloudworks skal bli synonymt med tillit, kvalitet og teknologisk fremsynthet i Sverige, akkurat som i Norge og Danmark.

 

Verdien av IAM

En robust IAM-løsning er avgjørende i dagens digitale landskap. Selskaper står overfor stadig mer sofistikerte cyberangrep og en økende mengde reguleringer, som alle krever en grundig tilnærming til sikkerhet og databeskyttelse. Våre IAM-tjenester hjelper selskaper med å bygge et solid fundament for å beskytte seg mot cybertrusler, redusere risikoen for uautorisert tilgang og sikre en sømløs brukeropplevelse.

CW_illustrasjon_teamwork02

 

Cloudworks har solid vekst

Det er bare halvannet år siden Cloudworks utvidet til Danmark, og siden den gang har ting gått raskt. Med nå 39 ansatte fordelt i Norge, Sverige og Danmark opplever Cloudworks det vi best kan beskrive som solid vekst i hele Norden.

Kim Sørensen, Country Manager i Danmark, påpeker at det er en bemerkelsesverdig tid for Cloudworks:

– Vi befinner oss i en virkelig spennende periode for Cloudworks. Vi er på vei til å etablere oss som en av Nordens mest fremtredende fellesskap av identitetskonsulenter. Cloudworks har som helhet vokst med 30-35% de siste årene, og bare i Danmark har vi gått fra én til syv medarbeidere det siste året.

En unik kultur

En av grunnene til denne veksten, ifølge Kim Sørensen, er den unike kulturen i Cloudworks. Organisert som én enhet samarbeider både konsulenter og administrasjon på tvers av landegrenser. Det er rom for faglig utvikling og kunnskapsdeling mellom kollegaer i hverdagen.

Samarbeidet på tvers av landegrensene skjer med ekstraordinær suksess i Cloudworks. Vi har en helt spesiell kultur – en "hemmelig saus" – som jeg tror er nøkkelen til at vi fortsetter å være en ettertraktet arbeidsplass.

Kim Sørensen, Country Manager, Cloudworks Danmark

Med utvidelsen til Sverige ser Kim Sørensen frem til å samarbeide med sin svenske motpart, Max Rosencrantz:

– Max er uten tvil den ideelle kandidaten for rollen som Country Manager for Sverige, med hans mange års erfaring med IAM hos ledende selskaper i Sverige. Dette gir ham en unik erfaring og innsikt som er av stor verdi for Cloudworks. Jeg ser virkelig frem til å dele erfaringer og samarbeide med Max.

Sammen mot fremtiden

Vi ser frem til å samarbeide med svenske selskaper for å sikre de beste IAM-løsningene og ta steget inn i en tryggere digital fremtid sammen.

Du kan lese mer om våre IAM-tjenester her eller ta direkte kontakt med oss. 

 

Karine Østtveit

Book et uforpliktende møte

Hvis du ønsker å diskutere mulighetene for en IAM-løsning for din bedrift, er du velkommen til å booke et møte.

→ Trykk her for å booke et møte i kalenderen til Karine Østtveit