Noen høydepunkter fra Bangalore Developer Conference 2024

Noen høydepunkter fra Bangalore Developer Conference 2024

Som en langsiktig partner av OpenText, deltok vi også i år på Bangalore Developer Conference i India. Det var to dagers workshops og fem dagers tekniske sesjoner i OpenText Deployment Centre, fylt med livlige diskusjoner og de siste oppdateringer.

Bangalore Developer Conference 2024 er kun for tekniske kunder og partnerorganisasjoner, og er en blanding av innovasjon, læring og samarbeid med utviklere og produktledere fra OpenText. I år var det IAM-konsulentene Narayanan Hariharan og Anders Magnus Rikala Olsen som deltok fra Cloudworks. 

Noen av høydepunktene fra konferansen

 • Docker Containers

  En av konferansens mest spennende sesjoner ble ledet av Rodrigo Gomez, Senior Support Engineer hos OpenText, som gjennomgikk det transformative potensialet til Docker Containere i Identity Manager. 

  Deltakerne fikk praktisk erfaring med å opprette og håndtere Docker-containere, og gjennom interaktive sesjoner og praktiske demonstrasjoner fikk alle en dypere forståelse av hvordan containeriserte miljøer kunne optimaliseres og føre til økt effektivitet og mulighet for skalerbarhet.

 • Utvikling av skjema i Identity Manager

  Det var mange interessante diskusjoner på konferansen. Et av høydepunktene var workshopen om utvikling av skjema for OpenText NetIQ Identity Manager. Her ble det dykket ned i beste praksis for design av skjema som støtter prosesser innen Identity Governance og Access Management, og viktigheten av en god brukeropplevelse for en problemfri håndtering av data i Identity Management-systemer.

 • Forhåndsvisning på den nye versjonen av OpenTexts SaaS-løsning

  Et annet høydepunkt fra konferansen var en presentasjon av den kommende versjonen av OpenTexts SaaS-løsning. Sesjonen ga en sneak peek på de nye avanserte funksjonene og forbedringene, og utrustet deltakerne til å forutse og forberede seg på utviklingen innen identitet og integrasjon og migrasjon fra off-cloud til on-cloud.

  I tillegg var det en mulighet til å teste SaaS-løsningen og oppleve de nye funksjonene i praksis.

 • Nye funksjoner til OpenText NetIQ Identity Manager

  På konferansen avslørte OpenText også nye forbedringer til sin Identity Management-løsning. Dette inkluderte overgangen til Universal Base Image og Single Tenant SaaS-alternativet, som fremmer sikkerhet og tilpasningsevne. 

  Sesjonen dekket også en oppdatering til OpenSSL v3, som nå sikrer overensstemmelse med de nyeste sikkerhetsprotokollene, samt implementeringen av forms.io-motoren, som forbedrer brukeropplevelsen.

 • Det nye administrasjonsverktøyet

  Et annet stort høydepunkt var introduksjonen av Identity Console, en samlet administrasjonskonsoll for å håndtere OpenTexts forskjellige administrasjonsverktøy under ett tak. Den sentraliserte plattformen tilbyr strømlinjeformet administrasjon, forenklede arbeidsprosesser og forbedrede automatiseringsmuligheter gjennom APIer, som lar organisasjoner effektivt administrere sin identitetsinfrastruktur.

 • Forenkling av oppdateringer og samarbeid med Package Deployment Tool

  Konferansen fremhevet også det oppdaterte Package Deployment Tool, med en ny forbedret installatør som effektiviserer utrullingsprosessen, reduserer installasjonstiden og minimerer potensielle feil eller problemer under oppsettet. 

  Sesjonen viste også Package Deployment Tools nye bruk av Git-repositorier for samarbeid. Oppdateringen gir en mer dynamisk arbeidsprosess ved bygging av pakker og en stabil base for gjenbruk av pakker i drivere eller ved deling med flere forskjellige kunder.

 • NetIQ Privileged Access Management (PAM)

  OpenTexts PAM-løsning var i sentrum i en annen spennende sesjon som utforsket de nyeste ytelsesforbedringene og introduksjonen av en ny IDM-driver som utvider dens integrasjonskapasiteter. 

  Sesjonen fremhevet hvordan PAM-løsningens omfattende tilgang til å håndtere privilegerte kontoer, håndheve sikkerhetskontroller og levere detaljert revisjon og rapportering sikrer et robust forsvar for sensitive systemer og data.

Ny kunnskap med hjem

Med frisk ny kunnskap og erfaring har Nara og Anders Magnus entusiastisk delt dette videre med sine kollegaer i Cloudworks, samt begynt å implementere det i pågående kundeprosjekter. Konferansen har nok en gang vist seg å være verdifull for å styrke vårt samarbeid med OpenText og holde oss oppdatert med den nyeste teknologien.