Den perfekte Oktane22-opplevelsen

Den perfekte Oktane22-opplevelsen

Årets høydepunkt når du jobber med den ledende identitetsplattformen Okta, er deres årlige konferanse Oktane. Etter tre år kunne det endelig holdes fysisk igjen, og det var et tettpakket tredagers program i San Fransisco hvor fremtiden for identitet og tilgangskontroll ble diskutert. Vi var heldige å få oppleve det hele sammen med gode kunder, kollegaer og samarbeidspartnere.

Oktane22 Partner Summit

Andreas Faltin | Partner Summit

Oktane22 startet med Partner Summit, hvor vi ble introdusert for Oktas Identity Evolution, og vi fikk innblikk i den nye spennende utviklingen som Okta har – både som selskap, og ikke minst som leverandør til en av verdens ledende identitetsplattformer. 

Cloudworks' cloud arkitekt og Okta Tech Champion, Andreas Faltin, deltok i paneldebatten om Digital Transformasjon og Zero Trust

Åpningskeynote for Oktane22

Til åpningskeynoten hadde Okta invitert Serena Williams. Hun fortalte om transformasjonen sin fra å være rollemodell som tennisspiller til å bli mor, og til å bli venturekapitalist i Serena Ventures med fokus på å investere i underrepresenterte grupper som kvinner og fargede.

Både imponerende og inspirerende om hva vi som mennesker og bedrifter kan gjøre for andre.

Serena Williams-1

Digital innovasjon gjennom strategisk fokus på identiteter

Slagordet for årets konferanse, Identity belongs to You, beskriver hvordan identiteter nå har blitt det nye perimeteret i forhold til den nye måten vi har begynt å jobbe på.

For best mulig å støtte et strategisk fokus vil Okta lansere to viktige forbedringer:

 • Okta Identity Governance (OIG) stack vil være Access Request, Access Certification, Identity Lifecycle Management og Workflow for å levere en enhetlig løsning for governance.
 • Neste i rekken er Okta Privileged Access (PAM), men i motsetning til eksisterende tilnærminger til PAM, som ofte er avhengige av flere identitetsleverandører og verktøy, er Okta Privileged Access en enhetlig løsning med Oktas IAM- og Governance-tilbud.


Okta overtok Auth0 for snart 18 måneder siden for svimlende 6,5 milliarder dollar, og har jobbet hardt for å skape en best mulig identitetsplattform for både ansatte, partnere, leverandører, kunder og sluttbrukere.

Det betyr med andre ord at vi kan levere den beste løsningen til våre kunder, uavhengig av hvilken eller hvilke teknologier som benyttes. Vi kan bidra til å bygge en verden der alle trygt kan bruke hvilken som helst teknologi, kontrollert av deres identitet.

Fremtiden til identiteter vil bli delt inn i to hovedområder for Okta, nemlig:

 • Workforce Identity Cloud 

  • Ansatte
  • Forretningspartnere
  • Leverandører

 • Customer Identity Cloud (tidligere Auth0)

  • Forbrukerapper og den digitale opplevelsen
  • SaaS-apper

Alt begynner med identiteter

Makrotrender som driver utviklingen med identitet er primært skyadopsjon + hybrid IT, digital transformasjon og Zero Trust-sikkerhet.

Kundene har begynt å endre oppfatningen av hvordan de ser på identiteter. Det har gått fra å være en beslutning om å velge et spesifikt verktøy, til å bli en strategisk beslutning om identiteter.

Nye innovative tredjepartsverktøy som tilfører Okta verdi

Å snakke med Okta sine samarbeidspartnere på Oktane som tilbyr de ulike tilleggsproduktene som backuptjenester, sikkerhetsporter og inntrengningsdeteksjonssystemer, ga mer innsikt i de ulike tjenestene man kan bruke i tillegg til Okta, for å gjøre det samlede tjenestetilbudet mer fruktbart.

Møte med Oktas administrerende direktør og medgründer – Todd McKinnon

Okta inviterte alle deltakere til en stor og velorganisert fest, hvor vi fikk god anledning til å nettverke og bearbeide de mange inntrykkene.  

Country manager i Danmark, Kim Sørensen, fikk som eneste deltaker på konferansen sjarmert seg til å møte Oktas administrerende direktør og medgründer Todd McKinnon.

Det var en ganske stor opplevelse å møte en så inspirerende mann og snakke med ham om hvordan vi jobber med Okta, som en ledende partner i Norden

Kim Sørensen i Cloudworks og Todd McKinnon i Okta

Magisk avsluttende keynote

Den avsluttende keynoten med Earvin "Magic" Johnson var en vill opplevelse! Han har så mye energi, og var veldig inspirerende for oss alle. Etter bare noen minutter hadde han hele publikum i sin hule hånd, og derfra utviklet det seg til noe stort.

Stakkars Steve Rowland - CRO fra Okta, som ikke fikk anledning til å stille de planlagte spørsmålene i det hele tatt, fordi Magic Johnson tilbrakte mesteparten av tiden med publikum på gulvet!

Vi er fortsatt imponert og dette var den mest inspirerende keynote vi noen gang har opplevd!

Magic Johnson

Få med deg sesjoner og det beste fra Oktane22

Okta har samlet ulike sesjoner fra konferansen som du kan se on-demand her. Og du kan også registrere deg for et times webinar for å få med deg det beste fra Oktane22 her.

Ser frem til Oktane23

Oktane22 skuffet ikke på noen måte, og det har vært en virkelig fantastisk opplevelse. Vi gleder oss allerede til Oktane23 i San Francisco neste år!

En stor takk til Okta, og alle de andre som gjorde Oktane22 til noe spesielt – ikke minst vårt dreamteam fra Cloudworks og våre fantastiske kunder!