Alexander som leder – HELT SJEF!

Alexander som leder – HELT SJEF!

For mange er det avgjørende å ha en god sjef, eller rettere sagt å ha en sjef som er en god leder! I Cloudworks har vi det – og har du lyst til å jobbe sammen med oss, så lurer du sikkert på hvordan lederen vår er. Derfor skal vi fortelle deg litt mer om Alexander!

Alexander byr på seg selv

Alexander ér Cloudworks. Cloudworks er hans baby. Hans holdning er at om det er bra for Cloudworks, så blir han med på det. Selv om det er langt utenfor komfortsonen hans. Som å ha på seg en kyllingdrakt for eksempel. Men det gjorde han. Med sitt gode smil og sin rungende latter! Og det skapte mye glede. Han tør å by på seg selv rett og slett.

Alexander-i-kyllingdrakten-med-Nancy-Arne-Åse-Helene-og-Dagfinn

Smittende glede

Det bobler i hele Alexander når han snakker om kundene våre, alle kollegene og veien videre. Og det smitter. Det smitter over på oss som jobber her, på kunder og samarbeidspartnere, og også på potensielle kunder og kolleger. Ikke rart det går som det suser. For det gjør det. Vi får stadig nye prosjekter og kunder, og da trenger vi også flere flinke folk. Kanskje som deg?

Forelsket i Norge

Men, nå var det jo Alexander vi skulle fortelle om. Han har vokst opp i Tyskland, og tilbrakte somrene som liten ved familiehytten i Kragerø. Det var fordi moren hans var norsk. I jakten etter barndommens gode minner, tok han med seg familien sin for 18 år siden for å starte et liv i Oslo. Han fant snart ut at Norge kan være alt annet enn en varm sommerdag i Kragerø med isen godt plantet i hånden. Likevel var det i Norge han ønsket å bo. Han var forelsket i landet, i menneskene og ikke minst måten vi lever på her. Og det er vi i Cloudworks glade for.

Utdannet cellist

Alexander er opprinnelig utdannet musiker. En cellist! Fra andre har vi hørt at han var en riktig dyktig en også, og det tror vi på. Kanskje han vil spille for oss en dag? Vi er dog glade for at karrièreveien tok en helomvending og falt på vår bransje. IT-verdenen fascinerte han, og han har jobbet mye, og i ulike deler av den. For litt over tre år siden, var det oppstarten av Cloudworks som var det naturlige valget. Det valget tok han sammen med flere av våre driftige kolleger i Cloudworks. Deretter har det gått slag i slag, med en solid vekst av nye kunder og kolleger.

Engasjert, nysgjerrig og ydmyk

Og hvordan er han som leder? Jo, han er en som engasjert får oss andre til å skinne. Til å finne vår vei i selskapet, samtidig som han setter krav. Krav må det jo også være. Vi liker gode resultater. Alexander er både en leder som viser vei og deler av sin kunnskap, samtidig som han er nysgjerrig og ydmyk for det han ikke kan. Hans holdning er at alt kan læres, og det har kommet godt med i en oppstartfase. Så mange hatter som han har hatt på seg, står det respekt av, og mange av hattene sjonglerer han fortsatt.

God sparringspartner

Alexander er en klok mann. Og intelligent. Det er viktig i en leder. Da har vi én vi kan sparre ordentlig med, én å respektere – og ikke minst, er det viktig for at selskapet vil fortsette å lykkes. Det motiverer oss også til å legge inn ekstra innsats i å bygge en kultur og et selskap vi er stolte av, og som vi ønsker å utvikle oss videre sammen med. Kanskje du også vil være med på det? Bygge opp Cloudworks sammen med oss? Ja, og få Alexander som leder. Og som en god kollega! For det er han også.

Vil du ha Alexander som leder – og som kollega, og alle oss andre med på kjøpet? Skriv litt om bakgrunnen din og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss, og send det sammen med CV-en din til alexander.friedensburg@cloudworks.no. Er det noe du lurer på, er det bare å ringe Alexander på 995 95 873.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!