Cloudworks og Saviynt inngår et strategisk partnerskap for Identity Governance

Cloudworks og Saviynt inngår et strategisk partnerskap for Identity Governance

Med Saviynts skybaserte Enterprise Identity Governance-løsninger med rik og brukervennlig funksjonalitet for tilgangsadministrasjon av applikasjoner og data, styrker vi vår posisjon som en pålitelig leverandør av ledende identitetsløsninger.

Saviynt som ny teknologisk partner

Partnerskapet med Saviynt gjør at vi nå kan utvide vårt tilbud med nye sofistikerte løsninger. Med Cloudworks sin IAM-ekspertise og Saviynts kraftige løsninger for identity governance og privilegert tilgang, avanseres organisasjoners muligheter for å forbedre sikkerhetsstrategiene for identitetsstyring.

Alexander Friedensburg, daglig leder i Cloudworks, ser frem til samarbeidet og mulighetene det gir til Cloudworks sine kunder: 

I Saviynt fant vi en innovativ teknologipartner som i løpet av merkbar kort tid har posisjonert seg som en av de ledende leverandørene av Identity Governance-løsninger og muligens den ledende leverandøren blant cloud-native løsninger. Fortsatt som et relativt ungt selskap, imponerte Saviynt oss med sin smidige og kundefokuserte organisasjon.
CW_illustrasjon_security01-1

 

Saviynts skybaserte Enterprise Identity Governance-løsninger styrker Cloudworks 

Med Saviynts Enterprise Identity Cloud kan Cloudworks’ kunder dra nytte av en kraftig og tilpasningsdyktig plattform, som sikrer intelligent kontroll over tilgang til alle applikasjoner, identiteter og skybaserte løsninger.

Plattformen baner vei for bedrifter til å oppnå en mer effektiv identitets- og sikkerhetspraksis, strømlinjeforme prosesser og redusere kostnader, samtidig som den tilbyr en høyere grad av fleksibilitet – alt uten at det går på bekostning av sikkerheten. 

Hva er Identity Governance?  

Identity Governance er en gren innen Identity and Access Management (IAM) som omfatter sikkerhetsprosessene som styrer identiteter i en organisasjon. Som en viktig del av dagens cybersecurity tech-stack, lar Identity Governance deg definere, kontrollere og overvåke brukerprivilegier for å sikre at de samsvarer med compliance, og dermed minimere sikkerhetsrisikoen.

Les mer om 7 grunner til at din bedrift trenger Identity Governance

Felles mål

Partnerskapet med Saviynt er et resultat av et felles mål om å levere de beste løsningene for Identity Governance og privilegert tilgang. Matthias Frank, Partner Director for EMEA East Region i Saviynt, understreker at Saviynt allerede har markert seg i de nordiske landene og har som mål å styrke sin posisjon ytterligere med en partner spesialisert på IAM og PAM. Derfor var Cloudworks en åpenbar ny partner.

Cloudworks imponerte oss fra begynnelsen. Med dette partnerskapet har Saviynt-organisasjoner en lokal partner med en sterk bakgrunn innen digital identitet som kan hjelpe dem å nå deres identity governance og privilegerte tilgangsmål i denne nye æraen av skyen.
 

Matthias Frank, Partner Director EMEA East Region, Saviynt 

Derfor drar Cloudworks’ kunder fordel av omfattende og skreddersydde løsninger som adresserer de komplekse utfordringene bedrifter står overfor i dagens skysentrerte miljø.CW illustration system

 

En omfattende Identity Governance solution 

Partnerskapet med Saviynt betyr at Cloudworks' kunder nå vil dra nytte av en pakke med sofistikerte moduler for Identity Governance integrert i én enkelt løsning: Saviynts Enterprise Identity Cloud

Løsningen inkluderer:

 • Identity Governance and Administration (IGA)
  Forenkler håndtering og kontroll av tilgang gjennom fullstendig synlighet i alle kontoer, sammen med automatisering og maskinlæring.
 • Third-party Access Governance 
  Administrerer hele livssyklusen til tredjepartsorganisasjoner og brukere, og tillater umiddelbare oppsigelser og nødavslutninger med etterfølgende administrasjon.
 • Application Access Governance (AAG)
  Dyp og finmasket tilgangskontroll til mange av de vanligste systemene (dvs. SAP, Workday, Oracle) reduserer svindel med administrasjon av oppgavedeling på tvers av applikasjoner (SoD) og gir kontinuerlig kontrollovervåking.
 • Cloud Privileged Access Management (CPAM)
  Administrerer privilegert tilgang for enhver applikasjon og reduserer risikoen for stående privilegier med Just-in-Time (JIT) tilgang.
 • Data Access Governance (DAG)
  Oppdager, analyserer og kontrollerer tilgang til filer med sensitive data, isolerer data automatisk og stopper tilgang mens sikkerhetsadministratorer varsles.

 

Alexander F

La oss ta en prat om Saviynts Enterprise Identity Governance-løsninger for din organisasjon!


Avtal tidspunkt direkte i Alexander Friedensburgs kalender