6 tips for å bli en engasjert leder på Workplace from Meta

6 tips for å bli en engasjert leder på Workplace from Meta

Ledere som engasjerer seg på Workplace from Meta er avgjørende for en vellykket implementering, og for å opprettholde et kontinuerlig engasjement blant alle i organisasjonen. Det bidrar positivt til kulturen og forsterker bedriftens verdier.

I henhold til rapporten «Connected Leadership» som nylig ble lansert av Brunswick Group, kommer det frem at 93% av ansatte anser det som avgjørende at lederne kommuniserer direkte og transparent med sine ansatte. Dette påvirker de ansattes valg om å fortsette i bedriften.

I tillegg stoler tre av fire ansatte mer på en bedrift som har en administrerende direktør som er på sosiale medier. Synlighet og tilgjengelighet er essensielt, og med de seks tipsene nedenfor, er du på god vei til å bli en engasjert leder på Workplace.

1. LYTT – hør på hva dine ansatte sier

2. REAGER – vær raus med likes og loves. Klarer du 3 likes per dag?

3. SVAR – svar på kommentarer hver dag for å vise din tilstedeværelse på Workplace selv om du ikke rekker å poste noe selv.

4. POST OPPDATERINGER – lag en plan og et mål for hvor aktiv du skal være på Workplace hver uke. Del av din hverdag – det er de ansatte interessert i!

5. LIVESENDINGER – enkel måte å snakke uformelt og informativt til dine ansatte. Gjør det fra mobilen mens du tar en taxi, eller oppdater om det møtet du snart skal inn i.

6. FASTE LIVESENDINGER MED Q&A – de ansatte ønsker å vite mer om dagene dine. Hva med å holde en kort livesending hver måned hvor du svarer på spørsmål som har dukket opp i et fast innlegg på Workplace?

Våre dyktige endringsledere kan hjelpe din bedrift med en vellykket implementering av Workplace from Meta – ta kontakt for en uforpliktende samtale!

New call-to-action